14. 10. 2017

Asexuálka

Ještě na základce jsem žila sladkou idylkou, že potkám skvělého kluka a budeme spolu chodit a pak přijde první pusa a první sex. Nestalo se. Na střední škole taky ne a to už člověk začne panikařit.

Doma jsem vyrůstala v rodině, kde táta ani máma nehráli vůbec žádnou roli. Prostě tam nebyli. Neměla jsem žádný vzor pro vztah s někým. To byla chyba. 

Netvrdím samozřejmě, že kvůli tomu se z člověka stane asexuál. Tak to nefunguje. Jenom jsem díky tomu začala víc přemýšlet o věcech jako je právě vztah s někým, hledání si vztahu a sex. 

Bylo období, kdy jsem se upřímně nesnášela. Bývala na sebe naštvaná. Střední škola a moji vrstevníci mi to neulehčovali. Cokoliv řešili ohledně sexu se svými protějšky se mi hnusilo. Sex samotný se mi hnusil v té nejzákladnější podobě. Bavit se o něm bylo nepříjemné a o pornu ani nemluvě. 

Přiznám si to. Nepotřebuji mít sex. Nemám na něj ani myšlenky. V tomhle zrovna nemám moc, co nabídnout. Většinou někdo jako já dopadne jako kamarád, protože s ním nic nemůžete dělat. 

Pořád ve mně je ale touha po lásce. Milovala bych svého kluka, kdyby miloval on mě. Jenže nechci být ve vztahu, co by skončil sexem. 

Opravdu existují lidé, kteří nemají a nepotřebují sex.
@slecnamonika